Afleveraar als expert

De afleveraar van hulpmiddelen is hét visitekaartje van het bedrijf. Deze komt in beeld op het moment dat de klant het product in gebruik neemt. Daarom is dit contact cruciaal voor de servicebeleving en daarmee klanttevredenheid van uw organisatie. Echter de praktijk wijst uit dat een aflevering zelden vlekkeloos verloopt: het juist afstellen van een voorziening, een ontevreden cliënt of een cliënt met communicatieve beperkingen.

Speciaal daarvoor heeft DHTA de cursus ‘Afleveraar als expert’ ontwikkeld. Om zo afleveraars te trainen in het omgaan met dergelijke situaties. Effectieve communicatie staat hierbij centraal.

Deze tweedaagse cursus wordt aangeboden op onze locatie in Utrecht onder begeleiding van een vakdocent en ondersteund door een trainingsactrice. ‘Afleveraar als expert’ is bedoeld voor de medewerker die werkt als afleveraar en streeft zijn of haar werk effectiever en doelmatiger uit te voeren.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Theorie communicatie
  • Communicatieproblemen in de dagelijkse praktijk
  • Praktische oefeningen
  • Ergonomie
  • Instellen van het hulpmiddel en instrueren

Voor wie?
Revalidatie-technische bedrijven met focus op mobiliteitshulpmiddelen.

Cursusleiding
Petra Kalkman of Jeroen van Meggelen

Bewijs van deelname
Na afloop ontvangen deelnemers een bewijs van deelname.

Duur
Twee cursusdagen van 09.00 – 17.00 uur.

Kosten (2023-2024)*
Het cursusgeld voor deze 2-daagse cursus bedraagt € 535,-.

Inbegrepen zijn:

  • Lunch
  • Koffie en thee
  • Reader met achtergrondinformatie

Vragen?
Voor inhoudelijke informatie en organisatorische vragen kun je terecht bij de cursusadministratie via cursus@dhta.nl. Wij streven ernaar je vraag uiterlijk binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 030 630 35 55.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor een cursus via ons digitale formulier.

*Onder voorbehoud van wijzigingen

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland. U kunt zich wel inschrijven, zodat u op de wachtlijst komt. Zodra er een nieuwe startdatum bekend is, zullen wij u hierover informeren.

Wijzigingen voorbehouden en bij voldoende deelnemers.