Studie en vrije tijd

Bram gamet, tekent en volleybalt. Sinds de start van zijn studie heeft hij hier minder tijd voor. Dat vindt Bram niet erg, want zijn klas is gezellig en hij heeft nu vakken die hem echt interesseren.

”Ik volg de opleiding Shoe Developer aan de Dutch Shoe Academy. Hier leer je alles over schoentechniek. We delen het gebouw met de Dutch HealthTec Academy, daar vind je allerlei opleidingen in de gezondheidstechniek.”

 

”Ik heb nieuwe interesses gekregen die met mijn opleiding Shoe Developer te maken hebben. Ik vind schoenen en sneakers nóg interessanter. Ik kijk graag naar hoe schoenen in elkaar zitten en wil weten hoe ze worden gemaakt. Eigenlijk heb ik er gewoon nog een hobby bijgekregen! We krijgen hier heel veel praktijklessen en dat maakt de studie echt super leuk! Je bent veel met je handen en machines bezig. Dat is de grootste en leukste verandering van deze opleiding voor mij.” 

 

”Ik kan niet wachten totdat ik met mijn diploma kan gaan werken.
In Nederland, maar ook in het buitenland.”

 

”Ik heb minder vrije tijd, maar er blijft genoeg over! Ik kan dingen blijven doen die ik belangrijk vind. Heb ik hulp nodig? Dan staan mijn docenten voor mij klaar. Ze kijken niet alleen naar resultaten, maar ook naar hoe het met mij gaat. Ik heb veel persoonlijk contact met docenten waardoor ze mij goed kennen en ze mij kunnen helpen bij opdrachten en het vinden van een stage. Door hen kan ik mezelf zijn. Zij leren ons bijvoorbeeld dat je veel meer kunt dan je zelf denkt. Als je daarin gelooft, dan kom je heel ver!” 

 

Geïnteresseerd? 
Wil jij meer weten over de Dutch HealthTec Academy of de Dutch Shoe Academy? Bekijk dan hier onze voltijd en deeltijd opleidingen en meld je aan voor ons Online Open Huis op maandag 30 november

 

Aanmelden Online Open Huis

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen