Praktijkopleiders

Veel opleidingen van de Dutch HealthTec Academy zijn opleidingen in de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Het leren vindt voornamelijk plaats in het bedrijfsleven. In het praktijkbedrijf oefenen de studenten, zoveel mogelijk aan de hand van dagelijkse werkzaamheden en aan de hand van praktijkopdrachten. Praktijkopleiders begeleiden en coachen onze studenten bij hun leerproces. Zij zijn dus een essentieel onderdeel van de opleiding. Direct hieronder staat informatie voor onze huidige praktijkopleiders. Heb je interesse om praktijkopleider te worden, dan vind je op deze pagina de mogelijkheden.

Vragen?

Wees welkom om vragen te stellen over uw rollen en taken als praktijkopleider. We vertellen u graag alles. Onze bpv-consulenten zijn:

Peter Kok prkk@mboamersfoort.nl
06-52072834
Marianne van der Leeden mrbt@mboamersfoort.nl
06-29516530 
Jolanda Leeuwenburg  lgo@mboamersfoort.nl
06-48191912 
Sharon Nijland snnn@mboamersfoort.nl  
06-5265298

 

Stuur een e-mail Bel ons

Subsidieregeling

Wilt u informatie over de subsidieregeling voor praktijkleren? Alle informatie vindt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

Ondersteuning praktijkopleiders

Een goede ondersteuning van praktijkopleiders zorgt er voor dat u gemotiveerd blijft om uw ambacht over te dragen en zorgt er voor dat onze studenten het beste vakonderwijs krijgen. Op deze pagina staan een aantal hulpmiddelen voor praktijkopleiders. Eén van deze hulpmiddelen zijn de zogenoemde tipkaarten.

Tipkaarten

Tipkaart Beoordelen
Tipkaart Coachen
Tipkaart Competentiegericht onderwijs
Tipkaart Faalangst
Tipkaart Feedback
Tipkaart Gespreksvoering
Tipkaart Instructie
Tipkaart Inwerkprogramma
Tipkaart Leerklimaat
Tipkaart Leerstijlen
Tipkaart Open vragen
Tipkaart Time-management


Zelfscan

Een tweede hulpmiddel is een zelfscan waarmee u uw competenties inzichtelijk maakt. We nodigen u van harte uit om de zelfscan “De Kracht van Overdracht” uit te voeren.

Cursussen
Regelmatig bieden wij een cursus aan voor praktijkopleiders

Social media

Een ambacht houd je in leven door zichtbaar te zijn. Te laten zien wat voor mooie dingen je maakt en wat je doet voor cliënt of klant. We doen dat ook bij de DHTA. We vinden het belangrijk om te laten zien wat er gebeurt binnen de school en nodigen alle praktijkopleiders datzelfde te doen. Uw bijdrage aan het onderwijs mag gedeeld worden. Bekijk, like en volg ons op:

LinkedIn Facebook Instagram

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen