Praktijkopleiders

Veel opleidingen van de Dutch HealthTec Academy zijn opleidingen in de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Het leren vindt voornamelijk plaats in het bedrijfsleven. In het praktijkbedrijf oefenen de studenten, zoveel mogelijk aan de hand van dagelijkse werkzaamheden en aan de hand van praktijkopdrachten. Praktijkopleiders begeleiden en coachen onze studenten bij hun leerproces. Zij zijn dus een essentieel onderdeel van de opleiding. Direct hieronder staat informatie voor onze huidige praktijkopleiders. Heb je interesse om praktijkopleider te worden, dan vind je op deze pagina de mogelijkheden.

Vragen?

Wees welkom om vragen te stellen over uw rollen en taken als praktijkopleider. We vertellen u graag alles. Onze bpv-consulenten zijn:

Peter Kok, prkk@mboamersfoort.nl,  tel. 06-52072834

Marianne van der Leeden, mrbt@mboamersfoort.nl, tel. 06-29516530 

Jolanda Leeuwenburg, lgo@mboamersfoort.nl, tel. 06-48191912 

Anna Pop, aapp@mboamersfoort.nl, tel. 06-14434773
 
Stuur een e-mail Bel ons

Ondersteuning praktijkopleiders

Een goede ondersteuning van praktijkopleiders zorgt er voor dat u gemotiveerd blijft om uw ambacht over te dragen en zorgt er voor dat onze studenten het beste vakonderwijs krijgen. Op deze pagina staan een aantal hulpmiddelen voor praktijkopleiders. Eén van deze hulpmiddelen zijn de zogenoemde tipkaarten.

Tipkaarten

Zelfscan
Een tweede hulpmiddel is een zelfscan waarmee u uw competenties inzichtelijk maakt. We nodigen u van harte uit om de zelfscan “De Kracht van Overdracht” uit te voeren.

Cursussen
Regelmatig bieden wij een cursus aan voor praktijkopleiders. Zie de cursusinformatie. Daar vindt u de nieuwe cursusdata die gepland zijn voor het cursusjaar 2019/2020.

Subsidieregeling

Wilt u informatie over subsidie voor praktijkleren? Alle informatie vindt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Bekijk informatie over de subsidieregeling op de website van de RVO.

DHTA - praktijkopleiders - volg DHTA op social mediaSocial media

Een ambacht houd je in leven door zichtbaar te zijn. Te laten zien wat voor mooie dingen je maakt en wat je doet voor cliënt of klant. We doen dat ook bij de DHTA. We vinden het belangrijk om te laten zien wat er gebeurt binnen de school en nodigen alle praktijkopleiders datzelfde te doen. Uw bijdrage aan het onderwijs mag gedeeld worden. Bekijk, like en volg ons op:

Twitter Facebook 

Of lees de laatste BPV-nieuwsbrief BBL mei 2019.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen