Beroepspraktijkvorming (BPV)

De Beroepspraktijkvorming (BPV), vaak ook stage genoemd, is een belangrijk aspect van je opleiding. Je kunt alleen BPV doen bij een erkend praktijkbedrijf (voorheen leerbedrijf genoemd). Meer info: www.s-bb.nl en www.stagemarkt.nl.

Een belangrijk aspect van je opleiding is stage. Een ander woord voor stage is beroepspraktijkvorming. Deze beroepspraktijkvorming moet goed geregeld zijn. Daarom kun je die ook alleen maar doen binnen een bedrijf dat daarvoor toestemming heeft. Om alles goed te regelen moet je een praktijkovereenkomst (POK) tekenen. Dit wordt ook wel een beroepspraktijkvormingsovereenkomst (BPVO) genoemd..

In de POK / BPVO regelen verschillende partijen hun rechten en plichten. Allereerst jij als student. Als tweede de school en als derde het bedrijf of de instelling waar je de beroepspraktijkvorming doet.

Inleveren beroepspraktijkvormingovereenkomst
De DHTA stuurt je een POK / BPVO toe. Deze moet je ondertekenen en inleveren op de administratie van je onderwijsafdeling. Als de overige handtekeningen zijn gezet, krijg je een kopie thuisgestuurd.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen