Kosten opleiding

Aan een MBO-opleiding aan de DHTA zijn twee soorten kosten verbonden: wettelijk lesgeld en kosten voor boeken en leermiddelen. Als je bij de DHTA een cursus volgt, betaal je geen wettelijk lesgeld. De kosten van iedere cursus kun je vinden op onze website.

Wettelijk lesgeld
Als je bij de DHTA een BBL-opleiding volgt en je op 1 augustus 2016 achttien jaar of ouder bent, betaal je wettelijk lesgeld. Dit bedraagt voor het schooljaar 2017-2018
– niveau 1 en 2: 236 euro
– niveau 3 en 4: 573 euro

De kosten van een BOL-opleiding zijn: 1.137 euro

Je ontvangt hiervoor van ons een factuur. Wanneer je werkgever deze kosten betaalt, ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk op de eerste lesdag de zogenaamde ‘derden machtiging’ volledig ingevuld en mede ondertekend door je werkgever. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de betaling van de kosten van je opleiding.

Als je besluit te stoppen met je opleiding, zorg dan dat je wordt uitgeschreven voor aanvang van het schooljaar. Daarna wordt het wettelijk lesgeld in rekening gebracht. Een uitschrijfformulier kun je halen bij de receptie.

Boeken en leermiddelen
Om de opleiding te kunnen volgen, heb je boeken en andere leermiddelen nodig, zoals readers, bedrijfskleding en producten voor praktijklessen. Je bepaalt zelf waar je dit koopt, maar de DHTA raadt je aan deze via de webshop van Van Dijk Educatie aan te schaffen.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen