Praktijkbedrijf

Als je een BBL-opleiding wilt volgen, dan moet je werk hebben bij een erkend praktijkbedrijf. Deze leerbedrijven vind je op : http://www.s-bb.nl en www.stagemarkt.nl.

Een belangrijk aspect van je opleiding is stage. Een ander woord voor stage is beroepspraktijkvorming. Deze beroepspraktijkvorming moet goed geregeld zijn. Daarom kun je die ook alleen maar doen binnen een bedrijf dat daar geschikt voor is en toestemming voor heeft. Om alles goed te regelen moet je een beroepspraktijkvormingsovereenkomst tekenen.

In de beroepspraktijkvormingsovereenkomst regelen verschillende partijen hun rechten en plichten. Allereerst jij als student. Als tweede de school en als derde het bedrijf of de instelling waar je de beroepspraktijkvorming doet.

Inleveren beroepspraktijkvormingsovereenkomst
De DHTA stuurt je een beroepspraktijkvormingsovereenkomst toe. Deze moet je ondertekenen en inleveren bij de servicedesk. Als de overige handtekeningen zijn gezet, krijg je een kopie thuisgestuurd.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen