Dutch HealthTec Academy

De Dutch HealthTec Academy is de school voor gezondheidstechniek: dé techniek van de toekomst. De techniek die te maken heeft met onze kwaliteit van leven:

HOREN – ZIEN – LACHEN – BEWEGEN

Deze vier woorden geven weer waar het bij de vakopleidingen voor gezondheidstechniek om draait. Het genieten van een film, een maaltijd of een concert kan voor sommige mensen alleen met bepaalde technische hulpmiddelen zoals een bril, een gebitsprothese of kroon, een hoortoestel of speciale schoenen of prothesen. De gezondheidstechnicus maakt het mogelijk met de nieuwste technieken en het modernste design. Want men wil natuurlijk niet alleen goed kunnen zien, horen en bewegen, maar er ook goed uitzien!

De opleidingen bij de Dutch HealthTec Academy gaan allemaal om het maken van medische hulpmiddelen en diensten die de kwaliteit van leven verbeteren en ondersteunen.

Onderdeel van de DHTA is de Dutch Shoe Academy. Deze school verzorgt vakopleidingen op het gebied van het ontwerpen, maken en herstellen van schoenen en andere lederen producten.

De DHTA is onderdeel van MBO Amersfoort.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen