BOL-opleidingen in de belangstelling tijdens open huis!

“Een enthousiaste avond” noemt directeur Bart Wendrich het tweede open huis van de Dutch HealthTec Academy en de Dutch Shoe Academy. Het was lekker druk op dinsdag 7 februari 2017. Goed om te zien dat er interesse is in de mbo-opleidingen in de gezondheidstechniek. Daar ligt de toekomst.

Bijzondere aandacht was er voor de start van de BOL-opleidingen in het komend schooljaar. De opleidingen Opticien, Orthopedisch technicus en Tandtechnicus krijgen een BOL-variant en de opleiding Vakbekwaam Schoentechnicus is geheel nieuw. Deze BOL-opleiding van de Dutch Shoe Academy omvat het ontwerpen, maken, herstellen en aanpassen van schoenen. De hele avond waren de vakdocenten aanwezig om hun praktijklokalen te laten zien en vragen te beantwoorden van de nieuwsgierige bezoekers.

Vacaturebord

Traditioneel kreeg het vacaturebord veel bekijks. Zeker van studenten die een leerwerkplek zoeken voor hun BBL-opleiding. Zij kregen een toelichting van de BPV-consulenten hoe ze een leerbedrijf kunnen vinden. Al werkend leren ze bij een dergelijk bedrijf niet alleen een vak maar vooral een ambacht.

Volgende Open Huis

Zaterdag 11 maart is het volgende open huis van alle scholen van MBO Amersfoort. Dus ook van de Dutch HealthTec Academy en Dutch Shoe Academy. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur. Geïnteresseerden zijn welkom op de St.-Laurensdreef 22 in Utrecht. Beide scholen bevinden zich op deze locatie. Kijk voor meer informatie op de website van Dutch HealthTec Academy en de website van Dutch Shoe Academy.

Volg ons ook op: