‘Tussen de lessen door is het gezelligst!’

‘Toen ik hoorde dat ik voorlopig niet naar school kon schrok ik wel even; hoe gaan we alles bijhouden? Nu we virtuele lessen krijgen heb ik er wel vertrouwen in dat het gaat lukken. Dat gaat mij en mijn klas prima af.’ Isabella is inmiddels gewend aan online leren.

‘Met de concentratie zit het wel goed, thuis werk ik aan mijn bureau in de woonkamer en ik heb weinig afleiding. In de lessen is het rustig, dan zetten we allemaal onze microfoons uit. Tussen de lessen zit telkens een half uur en dan schakel ik over naar een videochat met mijn vrienden uit de klas. Dat is druk want daar kletst en roept iedereen door elkaar. Een gesprek voeren is dan lastig maar het is wel heel gezellig!’

‘Door de onzekerheid over mijn stage vind ik het moeilijker om gemotiveerd te blijven.’

Isabella heeft soms het gevoel dat de laatste periode van dit schooljaar verloren gaat.

‘Hoe het gaat aflopen met de geplande stage in de laatste periode van dit schooljaar is nog onzeker. Daardoor vind ik het moeilijker gemotiveerd te blijven. Het zou fijn zijn als we daar snel meer over weten.’

Groet, Isabella
Eerstejaarsstudent Opticien

 

Kijk ook de vlogs die Isabella maakte op ons Instagram account: @DutchHealtTechAcademy.