De DHTA innoveert: Digitale Productietechniek Dag

De Dutch HealthTec Academy in Utrecht innoveert en daarbij kunnen we extra hulp gebruiken. Wij zijn op zoek naar maatmeters die werken met programma’s voor het ontwerpen van digitale leesten, 2d scanners, drukmeetsystemen, 3d scanners en/of digitale loopanalyse apparatuur en die toekomstige vakgenoten een warm hart toedragen.

Op woensdag 19 mei organiseren vakdocenten Liesel Swart en Rianne van Pijkeren een Digitale Productietechniek Dag voor de unieke mbo-opleidingen orthopedische schoentechnicus en shoe developer. Met als doel: studenten kennis laten maken met het werkveld én nieuwe moderne technieken. Onder jouw begeleiding gaan groepjes van ca. 5 studenten met jouw apparatuur aan de slag. Zij zijn nieuwsgierig naar alle ins en outs!

Dus heb jij bovenstaande apparatuur? Kun je die meenemen? En wil jij op 19 mei jouw kennis overdragen aan enthousiaste studenten? Mail naar: Rianne van Pijkeren, repe@mboamersfoort.nl! Uiteraard houden wij ons aan alle coronarichtlijnen. Ook zorgen we voor een lekkere lunch en mooie shots op onze social media accounts!