”Ja, ik wil” een uniek paar schoenen

Ga jij trouwen? Dan is een mooi pak of jurk natuurlijk een must. Een mooi paar schoenen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je shinen met een uniek paar? Dan kun je bij de Dutch Shoe Academy in Utrecht terecht. 

Op de Dutch Shoe Academy in Utrecht vind je de mbo-opleiding Shoe developer. Tijdens de opleiding leer je schoenen ontwerpen én maken. Daan van Oostrum, student shoe developer: Naast praktijklessen en stage is ”Onderwijs in Bedrijf” onderdeel van de opleiding. Hier krijgen we opdrachten van echte klanten. De één wil een nieuwe sneaker, de andere een nieuwe laars. Dit keer was het Willemijn Theil die ging trouwen. ”Ik wilde graag voor het hele gezin bruiloftschoenen. Aan Daan gaf ik mijn wensen en ideeën voor de ontwerpen door. Dit heeft hij uitgewerkt en heeft geresulteerd in vier paar unieke schoenen!” 

Wil jij ook een uniek paar schoenen? Neem dan contact op met vakdocent Liesel Swart via llst@mboamersfoort.nl. Of wil jij ze zélf leren maken? Kom dan langs tijdens onze Open Dag!