Les- en cususgeld

Les- en cursusgeld

Als je op 1 augustus 2016 18 jaar of ouder bent, bedraagt het wettelijk les- en cursusgeld voor het schooljaar 2016-2017 als volgt:

BBL, niveau 1 en 2           : € 236,00
BBL, niveau 3 en 4           : € 573,00

Wanneer je werkgever deze kosten betaalt moet je de daarvoor aangeleverde ‘Derden verklaring’ mede ondertekend door je werkgever, inleveren bij de servicedesk.

Benodigde leermiddelen
Om je opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen nodig. Je bent verplicht deze leermiddelen aan te schaffen bij Van Dijk Educatie(VDE). Voor boeken geldt dat je zelf mag bepalen waar je deze koopt. Dit kan bij VDE, maar dus ook bij andere leveranciers. Onder benodigde leermiddelen behoren onder andere:

(Digitale) boeken;
Boekvervangende readers;
Producten voor de praktijkles;
Bedrijfskleding (indien van toepassing).
Wat en hoe te bestellen
De DHTA werkt samen met Van Dijk Educatie (VDE). VDE biedt vrijwel alle leermiddelen die je nodig hebt voor je opleiding tegen concurrerende prijzen en voor DHTA-studenten  is de verzending altijd gratis. Als je vóór de start van de zomervakantie bestelt, heb je op tijd je boeken in huis. Heb je een verkeerde bestelling gedaan of voldoen de leermiddelen niet aan je verwachtingen, dan kun je dit bij VDE binnen 14 dagen retourneren.

Voor een overzicht van de benodigde leermiddelen en aanvullende voorzieningen voor je opleiding en de specificatie van de bijbehorende kosten kun je vanaf 1 augustus op de website van VDE terecht op: https://www.vandijk.nl/webshop Volg daar het stappenplan. De leermiddelen zijn vanaf de eerste les verplicht voor deelname aan de opleiding.

Wanneer je werkgever de kosten van de opleiding voor je betaalt kun je dat aangeven bij de webshop van VDE.

Wanneer je het inschrijfformulier ondertekent, ga je akkoord met de betalingsverplichtingen. Daarnaast kunnen er nog extra kosten in rekening worden gebracht voor bijvoorbeeld excursies en/of werkweken.

Klik hier om naar de website van Van Dijk Educatie te gaan.