Student aan het woord, opleiding tandtechniek

Sanne: Ik ervaar de DHTA als een school waar veel zelfstandigheid wordt verwacht. Ik zit nu in het tweede jaar en theorie en praktijk zijn goed bij te houden, als je een beetje je best doet. De theorie is goed te begrijpen en de praktijkopdrachten zijn goed te doen, dat is heel fijn. De reden dat ik deze studie heb gekozen is dat ik graag iets moois maak. Digitaal of met de hand, dat maakt voor mij niet uit. Voor mij is kwaliteit het belangrijkste. 

Tandheelkunde vind ik over het algemeen ontzettend interessant en ik wil graag iets moois maken. Dit vormt de basis voor mijn studiekeuze. Het gesprek met de BPV consulent was goed en duidelijk. Fijn dat je terecht kunt met je vragen over dingen die niet duidelijk zijn in de school. Het is fijn dat er zo’n soort check up voor studenten geregeld is.