Vacature: stagiair social media & content creatie

Heb jij ervaring met het gebruik van verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram, TikTok)? Vind je het leuk om creatieve posts te bedenken waarmee jij (potentiële)studenten weet te bereiken? Vind je het daarnaast leuk om ook andere communicatiemiddelen op te maken, zoals een flyer? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

Periode: oktober 2023 t/m 1 april (in overleg is kortere stage ook mogelijk)
Stageplek: Sint Laurensdreef 22, Utrecht.
Stagevergoeding: MBO €250,- en HBO €300,- bruto per maand bij fulltime.

Twee unieke scholen
De Dutch HealthTec Academy en Dutch Shoe Academy in Utrecht zijn onderdeel van MBO Amersfoort.

Dutch HealthTec Academy (DHTA) is dé school voor gezondheidstechniek. Met één van onze (unieke) mbo-opleidingen word je specialist in het aanmeten en maken van medische hulpmiddelen. Dit doe je met de allernieuwste technologische toepassingen en designs. Denk bijvoorbeeld aan een hoortoestel, bril, kroon of beenprothese. Hiermee verbeter jij kwaliteit van leven!

De Dutch Shoe Academy (DSA) is hét MBO voor schoentechniek. Bij onze opleidingen draait alles om schoenen. Van sneaker tot pump en van chelsea boot tot laars. Hier leer je kapotte schoenen repareren, zodat deze er weer als nieuw uitzien. Of schoenen ontwerpen en maken. Je verdiept je in verschillende doelgroepen, markten en schoenmerken.

Wij bieden een aantal unieke mbo-opleidingen in Nederland aan, zowel in BOL (voltijd) als in BBL (deeltijd). Wij zijn 5 jaar geleden gestart met het aanbieden van BOL-opleidingen. De doelgroep voor onze BOL-opleidingen zijn vmbo-leerlingen, havisten en mbo’ers/hbo’ers die willen switchen van opleiding. 

Wij zijn onderdeel van MBO Amersfoort.   

Stageopdracht
Als stagiair(e) social media & content creatie werk je (offcourse) aan de contentkalender. Je bedenkt leuke, nieuwe rubrieken en formats voor onze verschillende social media kanalen en werkt deze ook uit. Je gaat daarvoor o.a. langs klassen om studenten en/of hun werk te fotograferen en gaat mee op excursies. Kortom, je bent niet verlegen en weet wat jongeren aanspreekt. De opmaak? Laat dat maar aan jou over, creatieve ideeën genoeg! Natuurlijk houd je daarbij rekening met onze huisstijl. Jouw berichten maken huidige studenten trots en potentiële studenten nieuwsgierig en enthousiast. Je stelt een social media plan op (met o.a. doelstellingen, doelgroepen, welke kanalen, welke content en het meten van resultaten). Ook krijg je de kans om ervaring op te doen met andere werkzaamheden, zoals het afnemen van interviews, meedraaien op Open Dagen/voorlichtingsmarkten, het opmaken van bijvoorbeeld flyers of posters etc.  

Wat breng je mee?

  • Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief en neemt eigen initiatief;
  • Je bent creatief en een echte content creator in zowel beeld als taal;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends rondom social media; 
  • Je hebt kennis van PhotoShop, InDesign, Premiere Pro. 

Informatie
Word je enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou! Je kunt contact opnemen met Renée de Roon, medewerker marketing & communicatie via rero@mboamersfoort.nl of 06 48 34 76 37.